sâmbătă, 28 februarie 2009

another joint

nu ma... nesatu(l)ilor!

... de data asta este vorba de altfel de drog, de drogul numit teatru de care am devenit (iar) dependent. din fericire.

de ce joint? joint, pentru ca vreau sa va atrag atentia asupra unor oameni, care dau dependenta: teatrul joint, nu va dau multe detalii pentru ca nu cine sunt conteaza ci, parerea mea, ceea ce exprima, ceea ce fac, ceea ce transmit. daca vreti detalii puteti accesa http://teatruljoint.ro/ presupun ca e site-ul lor, oficial, cu date, etc.

intr-o zi de luni, ca niciodata pina atunci, am fost la teatru. ma rog, exagerez, teatru e prea pompos spus. am fost la clubul taranului roman, un fel de restaurant cu scena... unde se intimpla trupe care cinta, trupe care recita, trupe care cinta si recita, teatru de papusi si alte chestii d-astea boeme bazate pe trupe.

o piesa care din titlu m-a dus cu totul in alta parte cu gindul: "un barbat si mai multe femei". oh, da... visati. n-are nicio legatura cu visul vostru ero(t)ic. este o piesa destul de seaca si probabil jucata intr-o alta forma si formula te-ar face sa casti. dar n-a fost cazul in speta. ei bine... un joint poate-ti da o stare, dar stare ca cea data de jointu cu replici rulate nu cred ca o va da alt joint curind. am ris de ma dureau falcile, burta, toate celelalte parti anatomice implicate.

de-atunci incoace, ati ghicit, luni dupa luni... ma gasiti in clubul taranului, inhalind cu nesat joint dupa joint si, din nefericire, fumu(rile) produs(e) de altii. dar sa nu intram in detalii.

si, ca sa citez un clasic in viata, va urez un "mai du-te ba la teatru!". bine bogdane!

3 comentarii:

Essences spunea...

Scuze ca te rectific, stiu ca n-ar fi prea corect... dar iti spun si sper sa nu te superi.
nu este corect spus "nesatuli" ci "nesatui"... ok, sper ca nu te-ai suparat. Te pup :-*

portos spunea...

:*

Essences spunea...

:*