duminică, 22 martie 2009

bac

da si nu ma rrefer la bacu dintr-a doispea... ci la eterna mea problema bacul de la ostrov, stiti chesti aia care transporta oameni si masini dintr-o parte in alta un fel de pluta de metal impinsa de o barcuta parca din al 2-lea razboi mondial...
daca va amintiti primele mele posturi va relatam nesimtirea si prostia la romani, ah, da stiu, o sa ziceti ca in toate le inalt elogii... adevarat, dar totusi, faceti un efort de memorie, sau si mai simplu click in dreapta ici...
ei bine, nu se poate sa trec o data cu bacul si sa nu ma umplu de spume, si nu de la valuri... astazi de exemplu coada, frumos, civilizat, nu scandal, nu manele... lumea frumos insirata la rind, ma gindeam pteee ce chestie, incredibil, s-a intimplat ceva, au disparut neamurile proaste.
ei as, mon cher, cred ca glumesti! ghiciti cine a depasit tacticos, asa parca zeflemitor toata aceasta coada, coada la care erau si niscai strainezi - care probabil au inteles in ce tara bananiera au ajuns.
nu veti ghici nici in ruptul capului. una bucata logan, albastru, brandat cu litere de-o schioapa: GARDA FINANCIARA. evident (de ce?!) numarul era de bucuresti, si sincer imi pare f. rau ca am omis sa fac poze sau sa-l notez. asta e. data viitoare va promit ca o sa fac, cu toate ca sper din toata inima sa nu mai existe data viitoare.

Un comentariu:

Miezu` spunea...

mereu te intorci tu cu povesti de la ostrov :))