joi, 19 martie 2009

timpu la romani

ce cerc vicios, muncesti ca sa faci bani, bani ca sa-ti permiti sa platesti... relaxarea.
asta era in afara subiectului, vroiam sa va zic doar ca nu inteleg cum pot unii oameni... nu sa scrie pe blog, asta hai sa zic ca nu ocupa mult timp, ci cum pot urmari alte bloguri. am incercat, si va zic sincer ca m-am pierdut. unii autori au hemoragie (era sa scriu alt termen medical) literara, scriu mai repede de cit pot eu sa citesc :P

4 comentarii:

A lu' Năstase spunea...

it's easy..plictiseala my friend, plictiseala...romanii se plictisesc atat de tare la locul de munca incat nu au altceva de facut decat sa citeasca toate aberatiile de bloguri...:))

Miezu` spunea...

bloguri citesc numai seara, ca la serviciu ma relaxez comunicand prin mailuri de un rand cu cativa prieteni, avem un soi de Seinfeld al nostru, vorbim despre nimic ca sa simtim ca schimbam aerul de birou macar pt cateva taste. :)

sunt 4 bloguri pe care intru zilnic; unul e dens si imi place f tare, in timp ce autorii celorlalte 3 scriu rar - pe principiul putin si bun. daca mai intru si pe altceva intru cel mult o data pe saptamana si citesc ce s-a mai pus.

oricum, se intampla sa ma hotarasc chiar brusc sa nu-i mai citesc deloc si atunci mai scad din ei :))

portos spunea...

oh, da. propun o marire de salariu, in definitv plictiseala pote fi considerata un risc si i se poate acorda un spor. in definitiv la noi se dau sporuri pentru orice-ti trece prin minte.

Bogdan spunea...

Inainte problema era mai simpla: munceai ca sa ai ce sa mananci. Acum e mai complicata treaba.
Eu nu muncesc, de-aia am timp de prostii.